X

1xbet Hoşgeldin Bonusu

Online oyun siteleri, sektörde kendilerini gösterebilmek için çeşitli bonus seçenekleri oluştururlar. 1xbet oyun sitesi, kullanıcılarına, üyelik işlemleri ve para yatırma işlemlerinde birbirinden farklı bonuslar vermektedir. 1xbet hoşgeldin bonusu üyelik sonrasında yapılan ilk para yatırma işlemine verilmektedir. Hoş geldin bonus oranı 500 TL değerine kadar %100 olarak belirlenmiştir. İlk para yatırma işleminde 500TL yatıran bir kullanıcı %100 hoş geldin bonusu ile hesap bakiyesini anında 1000 TL yapabilecektir. Hoş geldin bonusunu ve diğer bonusları alabilmek için 1xbet sitesi müşteri hizmetlerini arayarak bonus talebinizi oluşturmalısınız.

Bonus Şartları

1xbet üyeleri bonus alabilmek için site yönetimi tarafından belirlenmiş olan tüm bonus şartlarını yerine getirmelidir. Bonus alabilmek için kullanıcılar, üyelik profillerini eksiksiz olarak tamamlamalı ve hesaplarını telefon numaraları ile etkinleştirmelidir. Hesabı etkinleştirilmemiş olan kullanıcı hesaplarına bonus aktarımı yapılmamaktadır. Bonus alabilmeniz için belirlenen alt limit üzerinde para yatırmanız gerekiyor. Para yatırma işlemlerini yaparken, işlem sayfasında bonus almayı kabul ediyorum seçeneğinin işaretlenmesi gerekiyor. Yatırım sonrasında, 24 saat geçmeden kullanıcı müşteri hizmetleri ile görüşerek bonus talebini iletmelidir. Bonuslar geçerlilik süresi içerisinde kullanılmalıdır.

Bonus İçin Yatırım Tutarları

1xbet oyun sitesine üye olduktan sonra, bonuslar için ne kadar yatırım yapmanız gerektiğini, sitenin bonus şartları bölümünden öğrenebilirsiniz. İlk yatırım bonusunu alabilmek için en az 10 € yatırım yapmanız gerekmektedir. Bonus oranları ise, ilk yatırım için %100 bonus ve 30 freespin, ikinci yatırım için %50 bonus, 35 freespin, üçüncü yatırım için %25 bonus ve 40 freespin, dördüncü yatırım için %25 ve 45 freespin ödülleri veriliyor.

Alınabilecek Maksimum Bonus Miktarları

1xbet sitesindeki hesabınıza para yatırma işlemi yaptığınızda sizlere verilen bonuslar, yatırım türü ve zamanına göre farklı oranlarda gerçekleşir. 1xbet üyeleri, ilk para yatırma işlemlerinde en fazla 300€ bonus alabilecektir. İkinci para yatırma işlemlerinde 350 €, üçüncü para yatırma işleminde 400 € ve dördüncü para yatırma işleminde de en fazla 450 € değerinde bonus alabilecektir. Alınan bonuslar oyunlarda kullanılarak, çevrim şartları varsa yerine getirildikten sonra nakit değeri kazanacaktır. Nakit değeri kazanılan bonuslar para çekimi verilebilir.

 

Categories: Genel
1xbahis: