X

1xbet Kripto Para Olarak Yatırım

Oyun yasaları, online oyun sitelerinin tüm oyun hizmetlerini ücretli olarak sunmalarını gerektirmektedir. 1xbet oyun sitesine üye olan her oyun sever farklı ödeme yöntemlerini kullanarak, oluşturdukları üyelik hesaplarına para yatırma işleminde bulunurlar. 1xbet kripto para olarak yatırım imkanı vermektedir. Sitenin para yatırma bölümünde tüm yatırım seçenekleri yer almakta, kullanıcılar, bu seçeneklerden istediklerini kullanarak, üyelik hesaplarına para yatırabilmektedir. Para yatırma işlemlerinin kolay yapılabilmesi için altyapı sistemi güçlü tutulmakta ve bilinen tüm yatırım seçeneklerine yer verilmektedir.

Kripto Para Yatırım Seçenekleri

1xbet oyun sitesinin para yatırma bölümünde, yatırım metotları olarak çok çeşitli başlıkların oluşturulduğu görülmektedir. Bu başlıklardan birisi kripto paralar başlığıdır. 1xbet sitesine para yatırma için kullanılacak olan kripto paralar bölümünde 25 farklı kripto para türünün yer aldığını görebilirsiniz. Kripto para seçenekleri, bitcoin, litecoin, dogecoin, dash, ethereum, monero, zcash, nem, gamacredits, bytecoin, digibayte, bitcoin gold, bitcoin cash, qtum, stratıs, ripple, usd coin, trueusd, paxos token, tether, chainlink, omesigo, basic attention token, tron, bitshares para birimlerinden oluşmaktadır.

Yatırım Limitleri

1xbet oyun sitesi para yatırma işlemleri için kullandığı tüm yatırım metotları için farklı limit seçeneklerini kullanmaktadır. Kripto para çeşitleri ile yapılacak olan para yatırma işlemlerinde minimum limit olarak, 4.5 TL, 1 $, 10 € ya da 50.00 Rub değerinde yatırım yapılmasına izin vermektedir. Bu miktarlar yapılabilecek en az miktarlardır ve bu oranlar üzerinde günlük yatırımlar yapılabilmektedir. Yatırım yapılabilecek üst limit ise tercih edilen yatırım yöntemine göre değişmektedir.

Diğer Yatırım Seçenekleri

1xbet oyun sitesi kullanıcı güvenini kazanabilmek için en güvenli sistemleri kullanmaya özen göstermektedir. Para yatırma işlemlerinde gösterilen başarılar oyun sitesini daha güvenilir gösterecektir. Bunun için 1xbet oyun sitesi tüm üyelerine para yatırma işlemleri için hızlı banka havalesi, papara, hızlı qr kod, ecoyaz, paykasa, astropay, jeton ve bitcoin gibi sektörde en çok tercih edilen yöntemleri kullandırıyor. Üyeleri, para yatırma bölümünde bulunan sistemlerden istediğini kullanabilmektedir. Para yatırma işlemlerinde kullanılacak olan yöntemlere göre verilecek olan bonus oranları da değişmektedir.

 

Categories: Genel
1xbahis: